ArtefacT

"ZOALS DE ZON DE BLOEMEN KLEURT, ZO KLEURT KUNST HET LEVEN"

Steeds meer mensen onderkennen het belang van kunst in hun woonomgeving. De woonomgeving wordt door de aanwezigheid van beeldende kunst aangenamer; een kunstwerk stemt tot nadenken of lokt discussie uit.

ArtefacT biedt u de mogelijkheid uw wand te sieren met origineel werk in olieverf. Schilderijen lenen voor onbepaalde tijd tegen een gunstig tarief. U heeft de keuze uit diverse kunstwerken uit een steeds groeiende collectie schilderijen; variërend van uitbundige kleurexplosies tot verstilde minimalistische abstracten.. Altijd iets aan de wand naar uw eigen smaak en passend in uw interieur.

Deze website biedt u de mogelijkheid de werken te bekijken. Bij elk werk wordt aangegeven of het direct beschikbaar is. Is een kunstwerk niet vrij, dan biedt ArtefacT u natuurlijk de mogelijkheid om het uitgeleende kunstwerk te reserveren. U wordt op de hoogte gesteld zodra het werk beschikbaar is. Naast de mogelijkheid van lenen bestaat ook de mogelijkheid werk aan te kopen.

Voor het lenen van een kunstwerk betaalt u € 12,50 per maand (per kunstwerk) waarvan € 9,50 een kooptegoed vormt*. Gaat u over tot het aankopen van een van de werken dan verleent ArtefacT u een korting van 10% op het aankoopbedrag. Aantrekkelijk; op het aankoopbedrag wordt zowel 10% korting als het opgebouwde kooptegoed in mindering gebracht.

 

KUNSTKOOPREGELING

Naast het huren van een kunstwerk is het ook mogelijk om een werk aan te kopen met een kunstkoopregeling. Het principe van deze regeling is dat het aankoopbedrag in termijnen wordt afbetaald. Er wordt een contract opgemaakt voor een periode van 12, 24 of 36 maanden. Meer informatie??? Neem even contact op.

"KUNSTCADEAU"     Iets verrassends, kleurrijks of "geks" aan de muur??

Kunstcadeau is een waardecheque, verkrijgbaar voor 25 euro, 75 euro en voor 150 euro.

Deze cheque biedt de mogelijkheid om voor een periode van twee maanden, een half jaar of een jaar een origineel werk te lenen.  

Genieten van kunst, wie wil dat niet??

Afhankelijk van de waarde van de cheque blijft er een kooptegoed te besteden, hiermee maakt u van uw KUNSTCADEAU een blijvend cadeau..................

Meer info?? Vraag de informatiefolder aan, kijk in de "ArtefacT-Shop" of neem vrijblijvend contact op.

 

LAAT KUNST OOK UW LEVEN KLEUREN.

 

 

  • Voor informatie: neem contact op of maak een afspraak.
  • * Voor kunstwerken met een verkoopwaarde vanaf € 2000,00 bedraagt het huurtarief € 25,00 per maand (per kunstwerk) en het kooptegoed € 19,00.
  • Voor bedrijven bestaat tevens een mogelijkheid werken te huren zonder opbouw van kooptegoed. Meer weten?? Vraag naar deze speciale optie.

Over deze site

Deze website en een volledige fotopresentatie bieden je de mogelijkheid om alle werken te bekijken. De tabbladen wijzen je de weg.

  • Voor Kunstuitleen: “ARTEFACT
    Een volledig overzicht van de werken die binnen deze huurmogelijkheid beschikbaar zijn.
  • Voor een dwarsdoorsnede van wat ik zoal vervaardig: “SIGNATUUR
  • Voor werken die niet meer beschikbaar zijn: “UIT DE COLLECTIE
')); }); var options = { wrapperId: "s5_body" }; var slide = new Slidex(); slide.init(options); });